Tips til kreative snusere

En ting snusere godt kan kjenne seg igjen i, er forvirringen som oppstår når flere bokser ligger på samme bord. De identiske boksene skilles bare med merkenavn, og ofte har man samme produkt som andre. Det kan det fort bli en liten diskusjon rundt kjennetegn, hvor mye som er igjen og så videre, for å finne frem til sin egen.

Av: Silje Bekkelund

Det finnes heldigvis en løsning på dette. Ikke bare er den lur – den er også super fresh!
Vi har funnet frem til noen sider hvor du kan få tak i alt fra gullbokser til katteprint, eget design og personlig tekst.

 

Snusboksdesign

For 100-150 kroner kan du få ditt helt eget design sendt rett hjem i postkassen, i tillegg til fraktkostnader på 55 kroner. Har du en katt, hund eller et favorittlag, kan dette pryde plastikkboksen og fjerne all tvil om at den tilhører deg. Har du hverken katt, hund, favorittlag eller bare litt mangel på fantasi, kan du kjøpe et eksisterende design for 70-120 kroner. Snusboksdesign finner du her.

 

Boksfresh

En annen tilbyder av freshe snusbokser er boksfresh, som du finner på både Instagram og deres egen nettside boksfresh.com. Med priser på mellom 129 – 398 kroner kan du velge et design som passer deg og stilen din, printet på aluminiumsboks. Et utdrag av design de tilbyr inkluderer camo, emojis, mønster og heldekkende farger som baby blue og champagne. Boksfresh tilbyr også custom made og fri frakt.

 

Retudesign
For 349 kroner kan du lage eget design eller bestille et eksisterende fra retu.no. Bestselgerne her består av Liverpool, Tesla og hodeskalle. Også disse lages på aluminiumsboks. Retudesign tilbyr fri frakt på ordre over 600 kroner.

 

Personliggave

For 395 – 460 kroner kan du velge ut en favorittboks i ønsket størrelse og form, og lage egen tekst og gravering på personliggave.no. Nettsiden tilbyr også bokser i metall, sølv og gull for de som ønsker en enda høyere wow-faktor, samt gratis frakt.

 

Da er det bare å slippe kreativiteten løs!

 

Del