Snusinfos julekalender: 24 fakta om snus – hver dag frem til julaften!

Hva er bedre enn en rykende fersk fakta om snus hver dag? Ikke vet vi. Velkommen til Snusinfos julekalender! 

Digital julekalender. Ok? Hvorfor er det gøy? Det finnes haugevis av forskjellige julekalendere, både digitale og fysiske. Du kan få 24 typer sjokolade, 24 typer øl, 24 typer hudkrem og 24 typer kaffe. (Også må vi jo nesten nevne at det er 24 snus i en vanlig snusboks.) De omtalte julekalenderne har du garantert hørt om før. Men, har du hørt om en julekalender som gir deg 24 fakta om snus? Neppe.  

Ettersom målet vårt er å kunne gi all tilgjengelig forskning og faktabasert informasjon til 500.000 snusende nordmenn, samt andre nysgjerrige, politikere, myndigheter og media, mener vi det passer ypperlig med en julekalender som gjør akkurat det. Vi har alltid ment at forskning på og informasjon om snus bør bli enda mer tilgjengelig.  

Snusinfos digitale julekalender gir deg én snusfakta hver dag frem til julaften. 24 snusfakta og, om vi er heldige, et snev av julestemning. Også vi lover at det ikke er kjedelige fakta, men opplysende og overraskende fakta om snus. Vår digitale og Instagram-baserte julekalender gir deg morsomme og lærerike fakta om snus. For det er kanskje ikke så dumt å vite litt mer om den brune boksen du plukker med deg fra butikken hver dag, si? 

Julekalenderen finner du på Snusinfos Instagram-profil @snusinfo fra 1. desember. Følg oss der og få snusfaglig påfyll hver dag frem til jul!  

Del