mandag, april 19

Nettsiden eies og driftes av Swedish Match Norge Forhandlere

Snusbutikk nominert til WHO-pris

Mens debatten pågår om hvorvidt snus er farlig eller ei i vårt langstrakte land, er svenske Snusbolaget nominert til en pris i WHO-prisutdelingen World No Tobacco Day 2021 Awards.

Det er på ingen måte en hemmelighet at svært mange snusere bruker orale nikotinprodukter som snus som et viktig hjelpemiddel når de skal stumpe røyken for godt. Noe selv WHO, eller Verdens helseorganisasjon, viser seg å verdsette. Nå er nemlig den svenske nettbutikken Snusbolaget nominert til en pris i World No Tobacco Day 2021 i regi av organisasjonen.

Mer enn åtte millioner mennesker dør hvert eneste år som følge av røyking. Sju millioner av dødsfallene skyldes røyking, mens hele én million er ikke-røykere som utsettes for passiv røyking. Derimot er dødsfall som følge av nikotinporsjoner ikke-eksisterende.

I World No Tobacco day deles det ut priser til de som på enestående vis har bidratt til utviklingen av polititikken og tiltakene som beskrevet i WHO sin rammekonvensjon om tobakksbekjempelse (FCTC) som skal være en bevisbasert traktat som bekrefter alle menneskers rett til høyest mulig levestandard, og har som mål å redusere røykefrekvensen og skadene forårsaket av tobakksrøyking.

Pressemeldingen fra Snusbolaget kan du lese her.

Vi gratulerer!

Del