Dette er Snusinfo

Snusprodusenten Swedish Match står bak Snusinfo.no. Målet er å formidle mer faktabasert informasjon til folket.

Av Snusinfo.no

Nettsiden er opprettet for å kunne gi faktabasert informasjon om snus til 500.000 snusende nordmenn, samt andre nysgjerrige, politikere, myndigheter og presse.

Målet vårt er å legge ut all tilgjengelig forskning om snus, samt aktuelle artikler knyttet til forskning, reguleringer, og annen relevant kunnskap om snus, samt noen historiske tilbakeblikk. Formålet med siden er ikke å skape blest omkring Swedish Match eller våre produkter, men å gi et rettferdig og oversiktlig bilde av forskning og nyheter om kategorien. Derfor vil man ikke finne noe som helst informasjon om merker eller snustyper på denne siden.

Hvor troverdig er en faktaside om snus som drives av en snusprodusent? Vel, målet vårt er å inkludere alt, uansett resultat. Vi vet blant annet at snaut halvparten av den norske befolkning tror snus og sigaretter er like skadelig, og mener at det er behov for mer informasjon. Vi skal gjøre vårt ytterste for at siden er faktabasert, nyttig og troverdig.

Snusinfo.no eies og driftes av Swedish Match Norge, og artiklene skrives primært av Swedish Matchs ansatte. Hvorfor er det kun Swedish Match som driver denne siden? Vi er den eneste snusprodusenten på det norske markedet som kun selger snus, mens våre konkurrenter også har sigaretter i porteføljen. Derfor har vi i første omgang bestemt oss for å tale snusens sak på egenhånd.

Nettsiden har 18 års aldersgrense.

Har du tips til problemstillinger, saker eller forskning som ikke er omtalt, eller har du spørsmål knyttet til snus eller til denne siden, ta gjerne kontakt med oss her.

 

KONTAKT
Snusinfo.no eies og driftes av Swedish Match Norge.
Adresse: Bryggegata 9, 0250 Oslo
Telefonnummer: 22 72 72 40
Har du tips til artikler, leserinnlegg eller andre innspill, kan disse sendes til Swedish Match Norges pressekontakter.

Erlend Wessel Carlsen

Kommunikasjonssjef

Swedish Match Norge

erlend.carlsen@swedishmatch.com

Mobil: +47 400 08 427

 

Nils Erlimo

Kommunikasjonsdirektør

Swedish Match Norge

nils.erlimo@swedishmatch.com

Mobil: +47 920 85 814

Del