lørdag, januar 23

Nettsiden eies og driftes av Swedish Match Norge Forhandlere

Julegaven til snuseren som har alt

Vanskelig å kjøpe julegaver? Dersom du skal kjøpe julegave til en snuser kan for eksempel en snusdeler være perfekt. Eller hva med en personlig snusboks. Mulighetene er mange.

Av: Petter Gjelsnes

Vi lever i et samfunn der mange av oss har absolutt alt som tenkes kan. På godt og vondt. Det gjør det i hvert fall ikke enkelt å kjøpe julegaver. Hva kjøper du til hun eller han som har absolutt alt, og som egentlig ikke ønsker seg noe spesielt?

 

Dersom vedkommende snuser finnes det en rekke produkter som kan falle i smak. Under er noen tips til alternative julegaver til snuseren som har alt.

 

Kul snusboks

Det første tilbehøret en snuser ofte vil vurdere er en kul eller praktisk snusboks. Med andre ord kan en egen stilig snusboks falle i smak. Det finnes et gedigent utvalg av snusnbokser i rustfritt stål, messing, tinn etc. Dette er garantert noe som mange der ut vil sette pris på.

 

Prismaster

Skal du gi gave til en som snuser løssnus? Prismaster er enkelt forklart et hendig lite produkt som hjelper deg å bake prisen. Du stapper den ned i snusen, drar tilbake – og fører den inn under leppen for ønsket passform. Mindre klin, og perfekt pris.

 

Snusdeler

Dersom du for eksempel ønsker å ha forskjellig snus i boksen kan en snusdeler være noe. Enkelt forklart en liten innretning for å ha i boksen som gjør at du kan ha flere typer snus i samme boks uten at de blandes.

 

Snuskjøler

Snuskjøler er nok noe de fleste forbinder med butikk. Men det finnes kule snuskjølere du kan ha hjemme. I tillegg til å være et kult interiørprodukt har du et stabilt sted å oppbevare snusen uten å ta opp plass i kjøleskapet. Det er tross alt greit å ha plass til mat.

 

Med andre ord finnes det håp, og det er garantert mer spennende å finne der ute på webben. Det var i hvert fall noen tips og inspirasjon som vi håper kan gjøre julegavehandelen litt enklere for noen der ute.

 

Lykke til!

 

Del