D2: Musiker Jonas Alaska har bestemt seg for at han aldri skal slutte å snuse

I et portrettintervju i kultur- og livsstilsmagasinet til DN, D2, tidligere denne måneden, fortalte musiker Jonas Alaska om sin kjærlighet for snus.

Låtskriveren og artisten, som blant annet er kjent for låtene «In the backseat» og «You don’t know how to dance», sier til at han er avhengig av snus i hverdagen:

Annet enn telefon og datamaskin, hvilken «ting» er du mest avhengig av i hverdagen?
– Snus er helt essensielt. Jeg har sluttet et par ganger, men forrige gang bestemte jeg meg for at jeg skal aldri slutte, og det har jeg slått meg helt til ro med. En kompis sa til meg at alle skal ha en last i livet. Min last er snus.

… og snusen trenger han også på kveldstid:

Hva er det siste du gjør før du legger deg?
– Jeg er avhengig av å ta en snus etter å ha pusset tenner. Det er ikke så veldig bra, men det er så sinnssykt deilig. Jeg tar en snus, hører på en podkast som heter «Smartless» og legger meg, sier Alaska til D2.

Hele intervjuet kan du lese i D2 her.

Del